SAĞLIKLI YAŞAM İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ile SİPROMED Sağlık Hizmetleri Medikal İlaç San ve Tic. Ltd Şti (Slim Fit Fitness& Life Center) arasında Sağlıklı Yaşam İşbirliği Protokolü 14.11.2018 tarihinde imzalandı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier "Oda üyelerimize hizmet alabilecekleri işletmelerde fiyat avantajı ve hizmeti daha özel koşullarda almalarını sağlamak amacıyla bir dizi protokolleri imzalamaktayız.
Burada yaptığımız protokolün tüm üyelerimize ve üye işletmemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Sağlıklı Yaşam İşbirliği Protokolüne www.karabuktso.org.tr Hizmetler İşbirliği protokolünden ulaşabilirsiniz

14.11.2018 - 19:47:18 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası