AKINSOFT FİRMASI İLE KTSO ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

AKINSOFT Yazılım firması, Türkiye'nin önde gelen yazılım firmalarının içerisinde yer almakta ve 120’yi aşkın program arşivi ile Türkiye’de 81 ilde ve dünyanın 28 ülkesinde 2000'in üzerinde çözüm ortağı ile hizmet vermektedir. Yazılım sektöründe hizmetleri sunarken, birçok TSO ile işbirliği gerçekleştiren AKINSOFT, son kullanıcılara en etkin yollar ile ulaşmayı hedeflemektedir.
Bu kapsamda Karabük Ticaret ve Sanayi Odası & AKINSOFT İş Birliği Prokolü imzalanmıştır.
Yapılan bu iş birliği çerçevesinde, değerli üyelerimiz protokolde yer alan avantajlardan faydalanabilecektir:
Üyelerimize özel, AKINSOFT Wolvox 8 ERP E-BUSINESS programları liste fiyatı üzerinden % 50 indirim ile satışa sunulacaktır. İş süreçlerinizi kontrol altına alacağınız tüm süreçleri kapsayan programları satın almak için AKINSOFT Genel Merkez veya Karabük Bölge Bayi Şen Prodüksiyon (0532 251 88 51) telefonla yada ynssen@gmail.com mail yoluyla ayrıca http://www.akinsoftkarabuk.com adresinden ilgili hizmetlere ulaşabilirsiniz.
Protokole www.karabuktso.org.tr Hizmetler işbirliği protokollerden ulaşabilirsiniz.

14.11.2018 - 19:45:45 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası