AKREDİTASYON KIYASLAMA BÖLGE ÇALIŞTAY TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz (TR/81) Bölgesi Karabük,Bartın,Zonguldak İl Odaları Safranbolu,Çaycuma,Devrek ilçe odaları Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları katılımları ile Akreditasyon Danışman Hocamız  Mehmet Besleme’nin Modaretörlüğünde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 20.10.2018 tarihinde gerçekleşti.
Akreditasyon standartları kapsamında yapmış oldukları yapmış faaliyet ve iyi uygulamalar paylaşılarak,üyelere daha iyi nasıl hizmet edebileceği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

20.10.2018 - 16:42:11 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası