BAŞKAN MESCİER’İN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Mescier yayımladığı mesajında;
"Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel taşlarından biri olan Muhtarlık idaresi, uzun süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Muhtarlık müessesi; toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Her biri milletin birer ferdi olan ve demokrasinin bir gereği olarak bizzat vatandaşlar tarafından seçilen muhtarlarımız, görev yaptıkları köylerdeki ve mahallelerdeki sorunların çözümü, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin yerine getirilmesi yolunda önemli birer hizmet noktasıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın “Muhtarlar Gününü” kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

19.10.2018 - 10:59:04 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası