BAŞKAN MESCİER GENÇ MUSİAD ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (Genç MÜSİAD) Karabük Şubesi Başkanı Bekir Uluçay ve yönetim kurulu üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier’i makamında ziyaret etti.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.10.2018 - 09:32:25 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası