SOSYAL AMAÇLI PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası,Üreten Eller Kooperatifi,İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan Şiş ve Tığ Örücülüğü ile Oyuncak Yapımı (AMİGURUMİ) kursu sona erdi.
13 Ağustos 2018 tarihinde başlayan kursta 20 kadın yaklaşık 700 adet farklı modellerde örgü bebekler yaparak talep edilen siparişleri karşılayacak duruma gelmiştir.Karabük ilindeki Halk Eğitim Merkezi kursları içinde kurulan komisyon sonrasında yapılan sıralamada da TSO Üreten Eller Kooperatifinin yapmış olduğu Şiş ve Tığ ile Oyuncak Yapımı (AMİGURUMİ) projesi en iyi proje seçilerek birinci olmuştur.

18.10.2018 - 09:11:26 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası