BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI (BAKKA) EYLÜL AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2018 yılı Eylül ayı aylık Yönetim Kurulu Toplantısı 26.09.2018 tarihinde Karabük Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Karabük Valisi Kemal Çeber, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar,Bartın Valisi Nusret Dirim,Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık,İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Zonguldak İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, ve ajans yetkilileri katıldı.
Toplantıda,Gündemde yer alan; 2018 yılı çalışma programı ve bütçe revizyonunun görüşmesi, 2018 yılı ara dönem birim faaliyet raporunun yönetim kuruluna sunulması, 2019 yılı çalışma programı ve bütçe taslağının görüşülmesi, ajans içi faaliyetleri için çıkarılan düzenleyici belgelerde yapılan güncellemelerin Yönetim Kuruluna sunulması, 2018 yılı Bartın ili Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı önceliklerinin Yönetim Kurulu onayına sunulması, il yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerinin uygulanmasına ilişkin olarak Yönetim Kuruluna bilgi verilmesi, İl Koordinasyon Kurullarında görüşülen yatırım teklifleri ile ilgili hazırlanan değerlendirme raporlarının Yönetim Kuruluna sunulması, 2015 yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programı ile 2014 yılı Güdümlü Proje Destek Programı projelerine ilişkin hazırlanan proje sonrası denetim raporunun Yönetim Kuruluna sunulmasının ardından toplantı üyelerin görüş alışverişinde bulunmaları ile sona erdi.

26.09.2018 - 13:13:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası