2019-2023 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının 2019-2023 Stratejik Plan Çalışmaları kapsamında Türk Loydu eğitmenlerinden Mehmet Besleme, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER ve Meclis Başkanı Hüsnü Salih YILMAZ’ı  ziyaret etti.
Mehmet Besleme tarafından Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları, Oda Organ Üyeleri oryantasyonu kapsamında Akreditasyon ilkeleri, Stratejik Planlama ve İç Paydaş Swot Analizi 4 yıllık süreçte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın etkinliklerinin geliştirilebileceği alanlar ile yapılabilecek işbirlikleri konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu

06.08.2018 - 11:07:28 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası