BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI (BAKKA) TEMMUZ AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun aylık olağan toplantısı, Bartın Valiliğinde 26.07.2018 tarihinde Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda gerçekleşti.
Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Karabük Valisi Kemal ÇEBER, Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Karabük Belediye Başkanı Rafet VERGİLİ,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ,  Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet SÖZEN, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif ACAR ile Ajans Uzmanları katıldı.
Toplantıda, TR81 Bölgesi potansiyel yatırım alanları tespiti ve master planlarının hazırlanması, 2019 Bütçesi ve Çalışma Programı hazırlıkları ile ilgili hususların görüşülmesi,  Mali Yönetim Yeterliği denetim bulguları hakkında Yönetim Kuruluna bilgi verilmesi, 2018 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı ve Sosyal Kalkınma Mali Destek Programları kapsamında sunulan projelerin değerlendirilerek nihai listelerin oluşturulması, sözleşmeler ile ilgili hususların görüşülmesi ve sözleşmelerin imzalanması için Genel Sekretere yetki verilmesi hususlarının değerlendirilmesiyle toplantı sona erdi.

26.07.2018 - 17:29:51 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası