BAŞKAN MESCİER: “24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI”

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladı mesajda;

“Toplumsal yaşamın önemli kurumlarından olan basın yayın kuruluşları kamuoyunun bilgilendirilmesi, aydınlatılması, insanlar arasında düşünce ve kanaat alışverişinin sağlanması ve ülkede sosyal dayanışmanın temini açısından büyük önem taşımaktadır.

Bölgemizde yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da memleketimizin gelişip güzelleşmesi yönünde el ele verip hep birlikte çalışıp yerine getireceğimize inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum“ dedi.

24.07.2018 - 13:17:39 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası