KARABÜK TSO BAŞKANI MESCİER’DEN KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,Kadir gecesi dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkanı MESCİER yayımladığı mesajda;
Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını ifade eden MESCİER; "pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, manevi haz ve mutluluğun doruğa ulaştığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmasının hüznünü taşıyoruz. Manevi bir iklimde idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini  Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum” dedi.

09.06.2018 - 09:54:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası