İSO 500’DE KARABÜK TSO’DAN 3 ŞİRKET YER ALDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,İstanbul Sanayi Odası  tarafından açıklanan Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşunda yer alan Karabük firmalarımız hakkında  değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan ‘Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Karabük İlinde Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mescier Demir Çelik San. ve Tic.A.Ş, Çağçelik Demir ve Çelik Endüstri A.Ş yer aldı
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,yaptığı açıklamada;
“İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl açıklanan Türkiye’nin ilk 500 firması arasında Karabük’ten 3 firmamızın girmesi bizleri gururlandırmıştır.Gelecekte bu başarıyı yakalayacak firmaların çoğalması büyük arzumuzdur.Bizler ihracatımızı daha üst seviyelere çıkarmak istiyorsak rekabet gücü yüksek, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarına ağırlık veren katma değeri artışı sağlayan yüksek ürünler elde eden firmalarımızın sayısını çoğaltmak  en büyük hedefimizdir.
 Bildiğiniz gibi bu tür sıralamalarda şirketlerin istihdamı, satış politikaları, ihracat rakamları, ar-ge ve inovasyon çalışmalarına verilen ağırlık gibi kriterler ön plandadır.
Karabük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlere düşen en önemli görev ve sorumluluk; Karabük iş dünyasının rekabetçi yapısını güçlendirecek sağlam projeler üretmek ve bu projelere azami ölçüde katkıda bulunmaktır. Bununla beraber yeni iş kollarının faaliyete geçmesiyle birlikte 326 milyon dolar seviyelerinde gezinen ihracatımız daha yukarılara çıkarmaktır” dedi.

31.05.2018 - 15:17:55 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası