KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KUSİ)  Planlama ve Geliştirme kurulu toplantısı Vali Yardımcısı Abdulhalim CAN Başkanlığında 23.05.2018 tarihinde Valilik toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına temsilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili KUSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu üyesi Levent Biçer ve kurul üyeleri katıldı.
Bilim Sanayi Teknoloji Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU,KUSİ Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun 2018 yılındaki çalışmaları hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.
Toplantı, raporun sunumunu müteakip karşılıklı görüş alışverişi ve soru cevap bölümüyle son bulmuştur.

24.05.2018 - 11:05:49 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası