HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Safranbolu Esnaf Odası Başkanı Muammer Dumaner, Safranbolu Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

21.05.2018 - 17:16:25 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası