İL TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞAHİN'İN BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karabük İl Tarım Müdürü Mustafa Şahin,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier nazik ziyareti için İl Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Şahin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.05.2018 - 18:27:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası