BRTV YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Osman Çetinkaya, Genel Müdür Zafer Acar, Haber Müdürü Nazan Yılmaz Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

18.05.2018 - 18:26:00 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası