SAFRANBOLU TSO YÖNETİMİNE NEZAKET ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz, beraberindeki Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar ve Meclis Başkanı Cengiz Ünal nazik ziyareti için Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetime ve Meclisine teşekkür etti.

18.05.2018 - 18:18:03 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası