BAŞKAN MESCİER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER,16 Mayıs Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Mescier yayımladığı mesajda;
“Af, mağfiret ve bereket ayı olan, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olarak müjdelenen Ramazanı Şerif’e kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Mübarek Ramazan ayının ülkemize, şehrimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz eder, tüm vatandaşlarımızın bu mübarek ayını kutlarım” dedi.

15.05.2018 - 19:04:18 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası