YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET MESCİER'İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan MESCİER, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle çocuklarını yetiştirerek, topluma en iyi şekilde hazırlayan aile hayatının birleştirici unsuru olan dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz sağlıklı bir toplumun temel taşıdır. Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, insanı dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir .Bireylerin yetişmesinde en büyük pay annelere ait olduğuna göre toplumların mimarı da onlardır.
Bu duygu ve düşüncelerle Sevginin sembolü olan fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren aziz şehitlerimizin emaneti şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler gününü içtenlikle kutlarım" dedi.

12.05.2018 - 08:45:30 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası