AKPARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ ADAY ADAYLARI'NIN KARABÜK TSO ZİYARETİ

Akparti Karabük Milletvekili Aday Adayları,Sedat NAMAL,Sertaç KARAKAŞ Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz,Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri de yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

12.05.2018 - 08:37:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası