KARABÜK AK PARTİ ADAY ADAYI SEYFETİN DİKMEN'İN BAŞKAN MESCİER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Karabük Akparti Milletvekili Aday Adayı Seyfettin Dikmen, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Meclis Başkanı Hüsnü Salih Yılmaz Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

11.05.2018 - 16:15:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası