YÖNETİM KURULU BAŞKANI MESCİER’in ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Engelliler haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan MESCİER, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Herkes bir engelli adayı olduğu için engellilik, yalnızca engelli bireylerin ya da ailelerinin içinde bulunduğu bir sorun değil, toplumun bütün kesimini yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir sosyal olgudur.
Engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğu olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle;engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümlendiği, geleceğe daha umutla bakabildiği bir ortam ve huzurlu bir yaşam diliyor, yürekleri sevgi ile dolu tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine ile birlikte  sağlıklı ve mutlu dolu bir günler geçirmelerini temenni ederim.” dedi

11.05.2018 - 11:58:17 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası