ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA YARKAN’IN KTSO ZİYARET

Eskipazar Belediye Başkanı Mustafa YARKAN,Eskipazar Akparti İlçe Başkanı İsmail Palaz,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi

08.05.2018 - 15:24:41 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası