AKPARTİ İL YÖNETİMİ BAŞKAN MESCİER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Karabük Akparti İl Başkanı İsmail Altınöz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

08.05.2018 - 14:23:48 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası