KUSİ İL TEMSİLCİSİ’NİN BAŞKAN MESCİER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Karabük İl Temsilcisi Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Demir, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Yılmaz da yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Meclis Başkanı Salih Yılmaz, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

08.05.2018 - 14:22:30 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası