HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Yusuf Aydın Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Yusuf AYDIN, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Yılmaz da yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Meclis Başkanı Salih Yılmaz, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

08.05.2018 - 14:20:28 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası