BAŞKAN MESCİER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ersöz Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi, Karabük Akparti Aday Adayı Bülent ERSÖZ, Ersa Elektronik-Turkcell İletişim Merkezi Yetkilisi Eray YARDİBİ, Aşkın Demir Çelik Pazarlama Ticaret ve Sanayi Limited Şirket Yetkilisi Gökhan Aşkın, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

08.05.2018 - 14:15:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası