AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CEYLAN’DAN, BAŞKAN MESCİER’E ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ceylan, Karabük  Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu  Başkanı Mehmet MESCİER’i  07.05.2018 tarihinde makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Karabük  Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ceylan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

07.05.2018 - 18:34:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası