BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI (BAKKA) GENEL SEKRETER VEKİLİ ELİF ACAR’IN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Bilgi İşlem Sorumlusu Muhammed Temli,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER’i makamında 07.05.2018 tarihinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleştirilen ziyarette Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Ajansın faaliyetleri,2018 yılında gerçekleştirilecek hedef ve planlar hakkında Başkan MESCİER’e bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, nazik ziyaret ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

07.05.2018 - 18:27:18 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası