BAŞKAN MESCİER'İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan MESCİER, yayınladığı mesajda,
Ülkelerin gerek ekonomik gerekse sosyal alanlarda gelişebilmeleri ve kalkınma yolunda sağlam adımlarla ilerleyebilmeleri, işçi ve işverenlerin karşılıklı özveri aynı zamanda etkili bir iletişim ve işbirliği sayesinde mümkündür. Bu nedenle emeğe gereken değeri vermek ve aynı zamanda korumak, sosyal bir sorumluluk olmasının yanında,toplumun refahını arttırdığı gibi ekonominin de her alanda gelişip kalkınmasını sağlayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük önemi olan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum" dedi.

01.05.2018 - 01:58:33 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası