İMZA SİRKÜLERİ İLE OY KULLANACAKLARA ÖNEMLİ DUYURU

14 Nisan 2018 Tarihinde Odamız Organ Seçimlerine Katılacak Tüzel Kişilikler (A.Ş,Ltd, Koop) Odamızdan Alabilecekleri Yetki Belgesi Dışında Tercihen  İmza Sirküleri İle Oy Kullanacaklarsa;Müştereken Temsil Yetkisi Verilmiş Olması Halinde Müştereken Yetkilendirilen Temsilciler Tarafından İmzalanmış  Ve Aralarında Oy Kullanacak Temsilciyi Gösterir  Dilekçeyi  Sandık Kurulu Başkanına  Vermek Zorundadır.Oy  Kullanacak Kişinin Yanında İmza Sirküsünün Aslı, Fotokopisi, Dilekçe ve Nüfus Cüzdan Fotokopisi  Olması Gereklidir.Ayrıca Süresi Biten İmza Sirküleri Geçerli Olmayacaktır.Önemle Duyurulur.

12.04.2018 - 16:36:31 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.