KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası  Organ Seçimleri 14.04.2018 Cumartesi Günü Saat 09:00-17:00 Arası Karabük Belediyesi Kent Meydanı Toplantı Salonunda Yapılacaktır.Şahıs İşletmeleri Nüfus Cüzdanı İle,Tüzel Kişilikler (Ltd,A.Ş,Koop) Odamızdan Alacakları Yetki Belgesi Veya İmza Sirküleri (Temsil Ve İlzama Yetkilisi,Sirkülerin Aslı Ve Fotokopisi,Nüfus Cüzdanı Yanında Olacak Şekilde) İle Oy Kullanabileceklerdir.

11.04.2018 - 10:07:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası