TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 173. YILI TÖRENLE KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatımızın ve özellikle İlimizin huzurlu bir kent olmasında üstün gayret sarf eden emniyet mensuplarımızın 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yılı Karabük Kent Meydanı Atatürk Anıtında 10.04.2018 tarihinde törenle kutlandı.
Törene Vali Kemal Çeber, Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timurçin Saylar, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan,Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)Müdürü Mahmut Karabulut, emniyet personeli, askeri personel, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, protokol konuşmaları ile devam etti.
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yılı ve 10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında Kent Meydanı Atatürk Anıtında düzenlenen tören sona erdi.

10.04.2018 - 13:35:41 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası