BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının değerli üyesi, Kardemir ve Karabük Üniversitesinde ve ilimize  büyük emekleri olan “Karabük'ün AMCASI” Kardemir Eski Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Mutullah Yolbulan'ın vefatından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz.Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Kardemir camiasına, sevenlerine ve Karabük halkına  başsağlığı ve sabırlar dileriz.Mekanı Cennet Olsun.

08.04.2018 - 19:32:03 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Euro 7,2057 7,2187