TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliği ile 27.03.2018 tarihlerinde düzenlenen ‘’Takım Çalışması’’ konulu eğitim Karabük İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda,35 kişinin katılımıyla gerçekleşti

ÇASGEM eğitim uzmanı Kübra Öztürk SEVER tarafından verilen eğitimde; bir takım oluşturmak için sadece elemanları belirlemek ve onlara görevler vermenin yeterli olmadığı, modern bir ekibin ihtiyaç duyduğu, gerekli bilgi ve becerilerin yanında takımı motive edici teknikler hedeflenmiştir.

Eğitimde;
• Takım nedir,
• Takım oluşturma,
• Başarısız takımlar,
• Takımda iletişim,
• Takımda liderlik,
• Takımın başarıyla yönetilmesi,
• Takım içi ve dışı etkili iletişim becerilerinin sağlanması,
• Takım ruhu, heyecan ve birlik duygusunun sağlanması,
• Takım üyelerinin güçlü yönlerinin takım başarısına kanalize edilmesi,
• Takım üyelerinin zayıf yönlerinin geliştirilmesi,
• Verimlilik artırıcı çalışmalar,

Konularına değinildi

28.03.2018 - 10:03:11 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.