TAKIM ÇALIŞMASI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliği ile 27.03.2018 tarihlerinde düzenlenen ‘’Takım Çalışması’’ konulu eğitim Karabük İl Özel İdaresi Meclis Toplantı salonunda,35 kişinin katılımıyla gerçekleşti

ÇASGEM eğitim uzmanı Kübra Öztürk SEVER tarafından verilen eğitimde; bir takım oluşturmak için sadece elemanları belirlemek ve onlara görevler vermenin yeterli olmadığı, modern bir ekibin ihtiyaç duyduğu, gerekli bilgi ve becerilerin yanında takımı motive edici teknikler hedeflenmiştir.

Eğitimde;
• Takım nedir,
• Takım oluşturma,
• Başarısız takımlar,