DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan ihracata yönelik Destek Programlarının tanıtımı amacıyla, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Karadeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve KTSO işbirliğinde düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri 22.03.2018 tarihinde 15 kişinin katılımıyla  Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Seminerde; Dış Ticaret Uzmanı Gökhan ADALI tarafından Ülke Masaları, Fas ve Kuzey Afrika Pazarına İhraç İmkanları hakkında ve yine Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Muhammed Emin ERKAL tarafından İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları konusunda bilgilendirmede bulunuldu

22.03.2018 - 17:40:27 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.