KARABÜK DERNEKLER PLATFORMUNDAN KARABÜK TSO’YA ZİYARET

Karabük’te Sivil Toplum Kuruluşlarının bir araya gelmesiyle oluşan ”Dernekler Platformu” Çanakkale Zaferi kapsamında şehitlerimiz anmak için 18 Mart Pazar günü düzenleyecekleri etkinlik kapsamında 13.03.2018 tarihinde  Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek üyelerini  etkinliğe davet etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Timurçin Saylar, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Dernekler Platformu yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

13.03.2018 - 13:18:15 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası