TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜKLERİ 3. BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TOBB'DA YAPILDI

Ticaret Sicili Müdürlükleri 3. Bilgilendirme Toplantısı 11.03.2018 tarihinde Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Odaları bünyesinde faaliyet gösteren Ticaret Sicili Müdürlüklerinin katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleşti.
Toplantıda 10.03.2018 tarihli ve 30356 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ve şirket kuruluş işlemlerini basitleştiren 7099 sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’daki değişiklikler konusunda ticaret sicili müdürlükleri bilgilendirildi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Sarp Kalkan ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bürokratları iştirak etti.

12.03.2018 - 12:25:06 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası