KTSO BAŞKANI ÖZCAN’IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki; Her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır.
Özcan mesajında şu ifadeler yer verdi.
“Kadınlar toplumumuzun mihenk taşlarıdır, aynı zamanda kadınlar toplumumuzdaki ilk öğretmenlerdir, bu yüzden önemi ve değeri toplumun oluşmasında önemli bir yer teşkil etmektedir Kadının gerçek ve öncelikli alanı hayattır, sevgidir ve erdemdir. Bunun yeterince desteklenmesi ve kadınlarımıza bu anlamda değer verilmesi en temel görevlerimizdendir.. Bunu yapan toplumlar hak ettiği şekilde yükseleceği bir gerçektir. Kadına verilen değer, gösterilen nezaket, bir lütuf ve ihsan değil insan olmanın gerektirdiği bir görevdir, sorumluluktur.
Bu vesile ile kadınlarımızın ve bütün dünya kadınlarının 8 Mart  Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

07.03.2018 - 12:31:37 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası