KARABÜKLÜLER VAKFI (KAR-VAK) MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabüklüler Vakfı (KAR-VAK)Mütevelli Heyet Toplantısı 22.02.2018 tarihinde Mütevelli Heyet Başkanı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin başkanlığında Ankara’da yapıldı.Toplantıya Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Mütevelli heyet üyeleri katıldı.

Gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.2018 yılında yapılması düşünülen konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

23.02.2018 - 14:17:03 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası