ON BİRİNCİ KALKINMA PLANI PAYDAŞ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kalkınma Bakanlığı tarafından On Birinci Kalkınma Planı Hazırlıkları kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı koordinasyonunda 12.02.2018 tarihinde Karabük Öğretmenevinde paydaş toplantısı gerçekleşti.
Toplantıya Karabük Valisi Kemal Çeber, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Vali Yardımcıları Osman Yenidoğan, Barboros Baran ve Abdulhalim Can, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve kurum müdürleri ,Ajans Yetkilileri katıldı.
“On Birinci Kalkınma Planı hazırlıkları kapsamında, yerel paydaşların, kadınların, gençlerin ve doğrudan vatandaşların kalkınma planı sürecine dahil olması hedeflenmektedir. Bu kapsamda toplumun tüm kesimlerinin plandan beklentileri ile katkılarını almak ve plana yansıtmak amacıyla bir anket çalışması düzenlendi. Adalet, Güvenlik, Kamu Hizmet Sunumu ve Yönetişim, Eğitim, Sağlık, Gelir Dağılımı, İstihdam, Ekonomik İstikrar, Teknolojiye Dayalı Yenilikçi ve Rekabetçi Üretim, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Tarım ve Kırsal Kalkınma, Ulaştırma, Enerji, Çevre, Turizm, Bölgesel Gelişme, Kentsel Yaşam ve Uluslararası İşbirliklerinin Geliştirilmesi konu başlıklarında anket çalışması yapıldı.
Toplantı soru-cevap ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

12.02.2018 - 17:52:11 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.