MÜZAKERE VE İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliğiyle 07.02.2018 tarihinde düzenlenen “Müzakere ve İkna Teknikleri” konulu eğitim Karabük Öğretmenevinde 33 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
İkna ve müzakere teknikleri eğitiminin amacı, hayatın içinde istediklerinizi zorlamadan ve zorlanmadan elde edebilmenizi sağlayacak beceriler kazandırmaktır.
İkna ve müzakere teknikleri eğitimi sayesinde, hayatın her alanında dinamik bir müzakereyi yürütmenin ve bu yolla daha da başarılı olmanın yollarını, çatışma önlenmesini, kontrolümüz dışı gelişen her çeşit gizli gündemi tespit ile buna karşı koyabilmeyi öğrenildiği eğitimde;
• İknanın Psikoloji,
• Kişiler arası iletişimde ikna teknikleri,
• İş hayatında ikna teknikleri,
• Yeni bir fikri nasıl kabul ettiririz,
• İknada beden dili kullanımı,
• Göz erişim ipuçları,
• İknada nefes kullanımı,
• Düşünce yönlendirme,
• İyi bir müzakerenin temel ilkeleri,
• Müzakerelerde ikna teknikleri,
• Müzakere öncesi hazırlık,
• Çatışmayı uzlaşmaya çevirmek konularına değinilmiştir.

07.02.2018 - 17:12:28 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.