KARABÜK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET YAPILDI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası 5.Meslek Komitesi ve Yönetim Kurulumuzda alınan karar gereğince Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin sorunları ile ilgili görüş almak, rapor hazırlamak ve bölgedeki Coğrafi işaretlerin tespiti ile ilgili araştırma yapmak amacıyla Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Ali İncebacak, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem BİÇEN, Planlama Koordinasyon ve Akreditasyon Müdürü Pelin Er tarafından 02.02.2018 tarihinde Karabük Orman İşletme Müdür Yardımcısı Sema Altunay ziyaret edilmiştir.

02.02.2018 - 14:03:44 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.