ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN’IN KTSO ZİYARETİ

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Karabük İl Başkanı İsmail ALTINÖZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını 31.01.2018 tarihinde ziyaret etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Timurçin Saylar, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Ceylan’a, Ak parti Karabük İl Başkanı Sayın Altınöz’e, Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören’e teşekkür etti.

31.01.2018 - 20:26:12 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.