BİLGİ GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ GÜVENLİK ORGANİZASYONU VE PERSONEL GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi işbirliğiyle 29.01.2018 tarihinde düzenlenen “Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Güvenlik Organizasyon ve Personel Güvenliği ” konulu eğitim Karabük İl Özel İdaresi Toplantı salonunda 30 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
ISO 270001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi standardı yaklaşımı ile güvenlik organizasyonu, sorumluluklar ve personelin anlamında da nelerin yapılması gerektiği amacıyla düzenlenen eğitimde;
• Güvenlik politikası
• Yönetim bilgi güvenliği forumu
• Bilgi güvenliği sorumluluklarının atanması
• Yetkilendirme süreci
• Uzman desteği
• Organizasyonlar arası işbirliği
• Bilgi güvenliğinin bağımsız gözden geçirilmesi
• Üçüncü taraf erişiminin güvenliği
• Dışarıdan kaynak sağlamada güvenlik
• Personel güvenliği konuları anlatılmıştır.

Eğitime Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve ilgili personeller katıldı

Eğitim Dokümanlara

http://karabuktso.org.tr/…/bilgiguvenli%C4%9Fie%C4%9Fitim%2…adresinden ulaşabilirsiniz.

30.01.2018 - 09:52:30 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası