HİTABET SANATI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi işbirliğiyle 23.01.2018 tarihinde düzenlenen “Hitabet Sanatı” konulu eğitim Karabük İl Özel İdaresi Toplantı salonunda 35 kişinin katılımıyla gerçekleşti.
Bir fikri, bir davayı dinleyicilere benimsetmek, onları bu fikre, davaya inandırmak için söz söyleme sanatı olan ve geniş halk topluluklarını çeşitli konularda aydınlatan, siyasi terbiyeyi yükselten ve insanları olumlu yollara götürmekte kullanılan hitabet sanatı eğitiminde;
• Etkili Bir Sunum için Yapılması Gerekenler
• Sunum sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler
• Hikaye Anlatma Ustası Olmak
• Etkili Konuşmada Etkili Beden Dili Kullanımı konularına değinilmiştir.

23.01.2018 - 16:48:42 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.