KTSO BAŞKANI ÖZCAN’DAN YARI YIL MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ÖZCAN,  2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi sebebiyle bir mesaj  yayımladı.
Başkan Özcan yayımladığı mesajında;
Yoğun bir tempo içinde geçen dönemin ardından öğrencilerimiz bugün karnelerini alarak tatile girecekler.Burada önemli olan husus veliler olarak evlatlarımızın karneleri ne olursa olsun her zaman onları takdir etmeli, onların yanında olmalı sevgi ve şefkat göstermeliyiz. Başarılarına olduğu kadar başarısızlıklarına da bir o kadar sahip çıkmalı eksikliklerini tamamlamaları için onlara destek olmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle görevlerini özveri ve büyük fedakarlıklarla gerçekleştiren öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve velilerimize sağlıklı, güzel ve başarılı bir tatil geçirmelerini diler, ikinci yarıyıla hazır ve dinlenmiş olarak gelmelerini temenni eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

19.01.2018 - 14:13:53 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.