TOSYA HEYETİ ÜRETEN ELLER KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Tosya Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, eşi Kadın Girişimciler Derneği üyeleri bayanları ile birlikte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası satış ofisi olan Üreten Eller i 16.01.2018 tarihinde ziyaret etti.
Kendilerine 370 kadınımızın ürettiği ürünler tanıtılarak, Üreten Eller Kooperatifimizin kuruluşu ile ilgili bilgiler verilerek, Üreten Eller Projemizin yazılışı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Tosya Belediyesi destekli Üreten Eller benzeri bir kadın girişimci kooperatifinin de Tosya’da hayata geçmesi en büyük temennimizdir.

17.01.2018 - 08:57:29 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası