AK PARTİ İL YÖNETİMİ KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Karabük İl Başkanı İsmail ALTINÖZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Karabük Ticaret ve Sanayi Odasını 15.01.2018 tarihinde  ziyaret etti.
Ziyarette Meclis Başkanı Timurçin Saylar, Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve Yönetim kurulu üyeleri yer aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Ak parti Karabük İl Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak teşekkür etti.

15.01.2018 - 14:53:54 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası

Ticaret Odası Başkanlığı makamı önce sorumluluk ve daha sonra büyük bir gayret ve vizyon anlayışını zorunlu kılan son derece önemli bir konumdur. Bunun bilincinde ve gelişen her türlü konjönktürel şartların farkındayız.