BAKKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının (BAKKA) 2018 Yılı Ocak ayı yönetim kurulu toplantısı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu Zonguldak'ta  10.01.2018 tarihinde yapıldı.
Toplantıya; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Bartın Valisi Nusret Dirim, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Özcan, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen ve BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar katıldı.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddesinin görüşülmesinin ardından son buldu.

10.01.2018 - 16:36:31 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası